Izvor: MozzartSport.com, 24.Avg.2020, 12:43

Sint Trojden na japanski pogon

Čak petorica fudbalera iz ove azijske zemlje brane boje ovog kluba. Tradicija na strani domaćina

Čudan početak Župiler lige. U prva tri kola šampionata Belgije prvak Briž je dva puta poražen, Anderleht posrće, Gent je katastrofalan, zasad bez bodova. Standard i Genk su solidni, Antverpen je tek u trećem kolu pobedio, dok su jedine dve ekipa sa maksimalnim učinkom Šarloroa i iznenađujući lider Beršot.

Sint Trojden u poslednjoj utakmici trećeg kola na svom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << terenu danas (20.30) dočekuje Ostende, koji nema ni bod u prva dva kola. Domaćin je na premijeri pobedio Gent sa 2:1, ali je prošle nedelje poražen u Briselu od Anderlehta sa 3:1.

Prethodnih godina veliki broj japanskih fudbalera igrao je u ovom belgijskom klubu. Tako je i ove sezone. Klub je napustio Vataru Endo koji se vratio u Štutgart. Proteklu sezone je proveo na pozajmici u Sint Trojdenu. Stigao je Keito Nakamura iz Gamba Osake. Osim njega u klubu su još četvrorica Japanaca, starosedeoci Ko Matsubara, Tatsuja Ito, Juma Suzuki i golman Danijel Šmit. Za Sint Trojden neće igrati Ibrahim Sori Šankon, internacionalac iz Gvineje. On je protekle nedelje u Briselu protiv Anderlehta dobio crveni karton.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Ostende je poražen u prva dva kola od trenutno dve najbolje ekipe u Belgiji, Beršota i Šarlroe. Za goste neće igrati povređeni Nemci Nik Bacner i Frederik Jakel, kao i Breht Kapon.

Kada igraju ova dva tima ne dolazi veliki broj golova. Na šest poslednjih utakmica Sint Trojdena i Ostende dolazio je tip 0-2. Prošle sezone oba tima su slavila na svojim terenima, identičnim rezultatom – 1:0. Šest mečeva u nizu Sint Trojden je dobio kod kuće Ostende u Župiler ligi, a poslednja tri puta je bilo 1:0.

BELGIJA 1 - 3. KOLO

Petak

Kortrajk - Eupen 0:0

Subota

Varegem - Beveren 4:1 (1:0)

/Fosen 28, Bruno 49pen,90+5, Govea 63 - Hejmans 76/

Leven - Šarlroa 1:3 (1:3)

/Mersijer 34 - Desolej 6, Fal 49, Rezaj 80/

Mehelen - Serkl Briž 2:3 (1:0)

/Togi 37, Vrančiks 64 - Ugbo 54, Hotič 57, Somers 80/

Antverpen - Gent 1:0 (1:0)

/Mbokani 17/

Nedelja

Standard – Genk 0:0

Klub Briž – Beršot 0:1 (0:1)

/Holchauzer 28/

Anderleht – Muskron 1:1 (0:0)

/Dimata 63 pen – Nore 90+3/

Ponedeljak

20.45: (2,10) Sint Trojden (3,45) Ostende (3,50)

*** kvote su podložne promenama

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.