Sastanak šampiona

Izvor: Pančevac-online.com, 13.Nov.2014, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sastanak šampiona

Ministar omladine i sporta u Vladi Srbije Vanja Udovičić sastao se danas s najbolјim srpskim automobilistom Dušanom Borkovićem.

– Izuzetna mi je čast što sam razgovarao s takvim šampionom kao što je Dušan, koji je postigao najveći uspeh u istoriji srpskog automobilizma, osvojivši drugo mesto u trci Svetskog šampionata turing automobila na čuvenoj stazi „Suzuka” u Japanu. To je pokazatelј da postižemo rezultate na svetskom nivou i u sportovima koji nemaju veliku >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << tradiciju i popularnost u Srbiji. Ministarstvo omladine i sporta ima veliku želјu da pomogne Borkoviću i njegovom timu u skladu s mogućnostima koje diktira ukupna ekonomska situacija – rekao je Udovičić i odao posebno priznanje Dušanu Borkoviću što svaku priliku koristi da  nesebično zahvali svojoj zemlјi i na najbolјi način promoviše Srbiju.

Pančevac Dušan Borković, najbolјi srpski automobilista svih vremena, zahvalio je ministru Udovičiću na prijemu i podršci.

– Čast mi je da me je ministar ugostio posle mog uspeha u Japanu i moje debitantske sezone. Mnogo mi znači što prati moje rezultate i poštuje trud koji moj tim i ja ulažemo. Podrška ministra i države mi je veoma bitna. Sastanak je bio sjajan. Verujem da ćemo zajedničkim snagama i sledeće godine predstavlјati Srbiju na Svetskom šampionatu turing automobila – istakao je Duca.

Dakle, pripreme za novu WTCC sezonu polako počinju.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.