Sada možete da iznajmite stare ljude u Japanu

Izvor: B92, 14.Sep.2013, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sada možete da iznajmite stare ljude u Japanu

Reč „ossan“ u Japanu predstavlja pogrdan naziv za sredovečne muškarce. Da li biste možda želeli da iznajmite jednog? Sada to možete – barem u Tokiju.

Zahvaljujući kompaniji Osann Rental, sredovečni muškarci su sada dostupni za iznajmljivanje i to po ceni od 10 dolara na sat.

Kompanija ne nudi samo sredovečne muškarce već možete da se odlučite i za 65-ogodišnjeg bivšeg profesionalnog igrača bejzbola u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Japanu Mikiou Sendoua i četrdesetšestogodišnjeg “modnog producenta” Takanobua Nišimotoa.

Međutim, trenutno se u ponudi nalaze samo dva ossana.

Ovo nije seks servis. Japanski sajt NariNari objašnjava da iznajmljujete ossana da vam pravi društvo prilikom posete galeriji, odlaska na račuka i kao sagovornika sa kojim možete da pričate o svojim ljubavnim problemima.

Čak je moguće iznajmiti ossana da obavlja vaše poslove .

Japanski sajt Rental Share izvestio je da je usluge sajta od jula zatražilo preko 50 osoba. Sedamdeset odsto njih bile su žene.

Tako da, ukoliko se ikada nađete sami u Tokiju i nemate ništa protiv da plaćate nečije društvo, ovaj servis je kao stvoren za vas.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Sada možete da iznajmite stare ljude u Japanu

Izvor: B92, 14.Sep.2013

Reč „ossan“ u Japanu predstavlja pogrdan naziv za sredovečne muškarce. Da li biste možda želeli da iznajmite jednog? Sada to možete – barem u Tokiju...Zahvaljujući kompaniji Osann Rental, sredovečni muškarci su sada dostupni za iznajmljivanje i to po ceni od 10 dolara na sat...Kompanija...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.