SVETSKI BESTSELER: „Dok se kafa ne ohladi“

Izvor: DobreVesti.rs, 30.Jul.2022, 12:09

SVETSKI BESTSELER: „Dok se kafa ne ohladi“

Dirljiva priča Tošikazua Kavagučija "Dok se kafa ne ohladi" otvara prastaro pitanje: šta biste promenili kad biste mogli da otputujete u prošlost?

 
Još važnije, koga biste želeli da vidite, možda poslednji put? Debitantski roman dramskog pisca istražuje našu urođenu čežnju da se vratimo u prošlost, da još jednom doživimo minuli trenutak i tako pronađemo utehu za svoju bolnu dušu.
 
U jednoj uličici u Tokiju postoji jedan sasvim poseban kafić u kom već više od sto godina služe pažljivo skuvanu kafu. Za njega se vezuje na hiljadu legendi. Priča se da, kad jednom uđete u njega, nikada ne izađete isti. Ovaj kafić svojim...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Priča o kafiću u kom je sve moguće

Izvor: Danas, 31.Jul.2022, 09:18

Dirljiva priča Tošikazua Kavagučija Dok se kafa ne ohladi, koja je od nedavno u katalogu IK Vulkan izdavaštvo, otvara prastaro pitanje: šta bi čovek promenio kad bi mogao da otputuje u prošlost?

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.