SRBIJA OSTALA BEZ DVE PREDSTAVNICE U TOKIJU: Ništa od finala za Andreu i Sanju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2021, 04:28

SRBIJA OSTALA BEZ DVE PREDSTAVNICE U TOKIJU: Ništa od finala za Andreu i Sanju!

Nisu uspele da se plasiraju među osam najboljih.

Srpske strelkinje Andrea Arsović i Sanja Vukašinović nisu uspele da se plasiraju u finale Olimpijskog turnira, u gađanju vazudšnom puškom 10m.

One su u pojedinačnoj konkurenciji, završile učešće već u polufinalu, budući da nisu "pogodile" odgovarajuću metu.

Posle četiri serije, Andrea je imala sledeće rezultate (105.3), (104.4), (104.2) i (102.7), dok je Sanja ostvarila sledeći bilans (103.3), >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (103.2), (103.8), (103.7). To, međutim, nije bilo dovoljno za prolaz među prvih osam takmičarki, koliko ih je od 50 išlo u finalnu rundu.

Andrea Arsović je završila svoje serije sa ukupnim skorom od 623.3, dok je Vukašinović skupila 617.8, što je značilo da srpska selekcija neće imati predstavnicu u finalu, u gađanju vazdušnom puškom!
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.