SRBI U TOKIJU, 31. JUL: Novak JURI dve medalje, UDARIĆE Srbi na Hrvate! U akciji odbojkašice, Dragana...

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2021, 18:01

SRBI U TOKIJU, 31. JUL: Novak JURI dve medalje, UDARIĆE Srbi na Hrvate! U akciji odbojkašice, Dragana...

Duel Delfina i Barakuda izaziva veliko interesovanje.

Na Olimpijskim igrama u Tokiju, 8. dana, srpski sportisti takmičiće se u pet disciplina.

Na borilište prva izlazi atletičarka Dragana Tomašević, koja će na teren od 03:55 u kvalifikacijama u bacanju diska.

Posle nje, pratićemo streljaštvo, gde će Andrea Arsović >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Sanja Vukašinović u kvalifikacijama u disciplini malokalibarska puška trostav, pokušati da "pogode" plasman u narednu fazu.

Nešto posle 8 časova, prvu od dve prilike da se dokopa bronzane medalje imaće Novak Đoković, koji će protiv Španca Pabla Karenja Buste igrati za treće mesto u Japanu.

💪 Nastavljamo dalje, sutra je novi dan za pobede #TeamSerbia!#JedanTimIstiCilj #ZaSrbiju #Toyo2020 @ekoserbia pic.twitter.com/LPwGyd9ezC

— Team Serbia (@OKSrbije) July 30, 2021

Kada se taj meč završi, Nole će se malo odmoriti, a onda opet imati šansu da osvoji odličje, pošto će u mešovitom dublu sa Ninom Stojanović odmeriti snagu sa australijskim parom Džon Pirs/Ešli Barti u borbi za bronzanu medalju.

Najzanimljiviji događaj za Srbiju uslediće u vaterpolu, gde će Savićevi Delfini pokušati da savladaju velikog rivala Hrvatsku. Taj meč je na programu od 8:30.

Poslednje na borilište izlaze srpske odbojkašice, izabranice Zorana Terzića u derbiju "A" grupe sastaju se sa Brazilkama, a ta utakmica će rešiti ko sa prve pozicije odlazi u četvrtfinale.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.