ŠOK: Tijana IZGUBILA! Ništa od zlata u Tokiju! I bronza visi o koncu, EVO šta joj je POTREBNO za medalju

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2021, 06:52

ŠOK: Tijana IZGUBILA! Ništa od zlata u Tokiju! I bronza visi o koncu, EVO šta joj je POTREBNO za medalju

Takmičarka iz Španije prošla dalje.

Srpska takmičarka u tekvondu Tijana Bogdanović izgubila je na startu Olimpijskih igara u Tokiju!

Iako je važila za nekoga ko bi Srbiji mogao da donese zlatnu medalju, Bogdanovićeva je poražena već u prvom kolu od Adrijane Serezo Iglesijas iz Španije, koja je slavila rezultatom 12:4.

Upravo će od ove sedamnaestogodišnje Špankinje zavisiti Tijanina sudbina, odnosno, da li će osvojiti bar bronzano odličje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Tokiju.

Naime, ako Adrijana uđe u finale, Bogdanovićeva će dobiti šansu da kroz repesaž i dve borbe stigne do bronze.

Dve rivalke su se praktično proučavale u prvoj rundi, ali je Serezo Iglesijas preuzela kontrolu u drugoj i na semaforu je stajalo 5:0. Smanjila je Srpkinja na 5:2 do kraja, ali je Španjolka u trećoj slavila sa 7:2 i tako zakazala borbu sa dvostrukom olimpijskom šampionkom Kineskinjom Vu!

Podsetimo, Tijana je u Tokio došla da brani srebro osvojeno u Riju, a upravo je pomenutu Kineskinju Vu izbacila na putu do finala u Brazilu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

UTUČENA POSLE PORAZA: Tijana Bogdanović VERUJE da će se OVO dogoditi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2021

Srpska tekvondistkinja zaustavljena na startu...Neprijatno "buđenje" imali su srpski navijači, zbog rezultata Tijane Bogdanović u prvom kolu turnira na Olimpijskim igrama...Nije dobro krenula sezona za Zvezdu - remi s Vojvodinom i poraz od Kairata uneli su nemir na Marakanu, pa bi večeras (21.00)...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.