ŠESTA MEDALJA ZA SRBIJU! Datunašvili isprašio Hrvata za bronzano odličje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2021, 13:40

ŠESTA MEDALJA ZA SRBIJU! Datunašvili isprašio Hrvata za bronzano odličje!

Sjajna borba u Tokiju.

Srpski rvač grčko-rimskim stilom Zurabi Datunašvili osvojio je bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju. Datunašvili je u kategoriji do 87 kilograma savladao Hrvata Ivana Hukleka rezultatom 6:1.

Iako je Zvezda odigrala samo 1:1 sa Šerifom u Beogradu, s velikom pažnjom će se večeras (20.00) pratiti utakmica Dinamo Zagreb - Legija jer se tu krije naredni rival >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << crveno-belilh (ako prođu dalje). Kvota na Dinamo na Maksimiru je 1,77, na iks 3,45, a na dvojku 5,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Dinamo Zagreb - Legija.

Datunašvili je odlično započeo borbu sa Hrvatom. U samo nekoliko sekundi prve runde tri puta je osvojio po dva boda za vođstvo od 6:0.

Huklek je osvojio prvi poen u drugoj rundi, morao je da rizikuje, a Datunašvili je sve napade znalački odbijao i stigao do prve medalje u karijeri na Olimpijskim igrama.

Datunašvili je prethodno izborio borbu za medalju preko repesaža u kojem je savladao Alžirca Bahida Sid Azaru sa 5:1.

Srbija je u dosadašnjem delu Igara u Tokiju osvojila pet medalja - zlato Milica Mandić u tekvondou, srebro Damir Mikec u streljaštvu i basketaši 3x3, a bronza je pripala Tijani Bogdanović u tekvondou i Milenku Sebiću u strejaštvu. Datunašvili je doneo šestu, a u narednim danima očekujemo produžetak trofejnog niza...
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hrvati žale za medaljom " "Gruzin pod srpskom zastavom uzeo bronzu Hukleku"

Izvor: B92, 04.Avg.2021

Srpski rvač Zurabi Datunašvili je osvojio bronzano odličje na Olimpijskim igrama u Tokiju pobedom nad Hrvatom Ivanom Huklekom...U rvanju grčko-rimskim stilom do 87 kilograma Datunašvili je slavio rezultatom 6:1 u borbi repasaža...Hrvatski mediji očekivali su novu medalju, ali su na kraju konstatovali...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.