SA OSMEHOM U TOKIO: Preokret odbojkašica Srbije protiv Italije

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2021, 22:14

SA OSMEHOM U TOKIO: Preokret odbojkašica Srbije protiv Italije

Treća pobeda u tri kontrolna meča.

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije zabeležila je i treću pobedu nad Italijom, u poslednjoj pripremnoj utakmici pred odlazak u Tokio. Srbija je u dvorani SC “Voždovac” na Banjici, pred 1.000 gledalaca, slavila sa 3:2, po setovima 25:18, 23:25, 24:26, 25:22, 16:14 posle 119 minuta igre.

Posle zanimljive borbe presudio je peti set. Srpkinje su vodile sa 11:6, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su Italijanke vezale šest poena. Ipak, Srbija je u neizvesnoj završnici osvojila nekoliko bitnih poena, što joj je omogućilo da zabeleži i treću pobedu u tri kontrolne utakmice protiv Italijanki.

Ženska seniorska reprezentacija Srbije putuje u četvrtak, 15. jula u Hofu, gde će boraviti do početka Olimpijskih igara.

Odbojkašice Srbije igraće u A grupi sa Dominikanskom Republikom, Japanom, Kenijom, Brazilom i Korejom, a u B grupi će igrati Italija, Kina, SAD, Rusija, Argentina i Turska.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kvalitetne probe portiv Italijanki, odbojkašice Srbije spremne putuju u Tokio

Izvor: RTS, 10.Jul.2021, 13:08

Selektor odbojkašica Srbije Zoran Terzić rekao je da zadovoljan prikazanom igrom tima u pripremnim utakmica protiv Italije. . Odbojkašice Srbije u pobedničkom raspoloženju otputovaće na Olimpijske igre u Tokiju, pošto su zabeležile i treću pobedu protiv Italije sa...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.