Rukometašice Norveške u polufinalu

Izvor: B92, 04.Avg.2021, 09:06

Rukometašice Norveške u polufinalu

Ženska rukometna reprezentacija Norveške plasirala se danas u polufinale Olimpijskih igara u Tokiju, pošto je u četvrtfinalu pobedila Mađarsku sa 26:22 (12:10).

U norveškom timu najefikasnija sa sedam golova bila je Kari Bratset, a Heni Rejstad postigla je četiri. Po tri gola dodale su Nora Merk, Stine Bredal Oftedal i Merit Jakobsen.

U ekipi Mađarske Sandra Začik postigla je pet golova, a četiri pogotka >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dodala je Reka Bordas.

Norveška će u polufinalu igrati protiv Rusije, koja je ranije danas pobedila Crnu Goru sa 32:26.

Preostali četvrtfinalni parovi su: Švedska – Južna Koreja i Francuska – Holandija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rukometašice Rusije u polufinalu Olimpijskih igara

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Avg.2021

Ženska rukometna reprezentacija Rusije plasirala se danas u polufinale Olimpijskih igara pošto je pobedila Crnu Goru sa 32:26 (17:15).

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Ženska rukometna reprezentacija Švedske u polufinalu

Izvor: B92, 04.Avg.2021

Ženska rukometna reprezentacija Švedske plasirala se u polufinale Olimpijskih igara u Tokiju...U četvrtfinalu je bila bolja od Južne Koreje rezultatom 39:30 (21:13)...Najefikasnije u ekipi Švedske bile su Karin Štromberg, Lin Blom i Jasmina Roberts sa po po šest postignutih golova...Za reprezentaciju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.