Rosi: Sve je otvoreno

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Okt.2015, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rosi: Sve je otvoreno

Italijanski motociklista Valentino Rosi izjavio je nakon trke u Japanu da je još daleko od 10. titule u karijeri.

Legendarni Doktor je zauzeo drugo mjesto na stazi "Motegi" i sada ima 18 bodova više od Horhea Lorenca na čelu generalnog plasmana Moto GP šampionata.

"Zadovoljam sam ostvarenim u Japanu. Trka je bila fenomenalna, kao i gotovo svaka ove sezone. Prednost od 18 bodova je lijepa, ali nijednog trenutka ne treba zaboraviti da su do kraja ostala >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << još tri velika takmičenja. Sve je otvoreno, sve je moguće. Horhe želi titulu i neće se predati, ali budite sigurni da ću se i ja boriti za desetu titulu u karijeri do posljednjih atoma snage", rekao je Rosi.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.