Izvor: Radio Slobodna Evropa, 19.Okt.2013, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raste broj žrtava tajfuna u Japanu

Broj poginulih u naletu snažnog tajfuna "Vifa" koji je prije tri dana zahvatio istočni dio Japana povećan je na 29, dok lokalne vlasti pozivaju stanovništvo da potraži sklonište zbog mogućih novih obilnih kiša. Na ostrvu Izu Ošima oko 1.200 vojnika, vatrogasaca i policajaca traga za 22 stanovnika koji se vode kao nestali nakon što je tajfun prošao preko ovog malog ostrva, 120 kilometara južno od Tokija. U naletu tajfuna "Vifa" je oštećeno oko 350 kuća, od čega više od ...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Povećava se broj žrtava u naletu tajfuna

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Okt.2013

TOKIO - Broj poginulih u naletu snažnog tajfuna "Vifa" koji je prije tri dana zahvatio istočni dio Japana povećan je na 29, dok lokalne vlasti pozivaju stanovništvo da potraži sklonište zbog mogućih novih obilnih kiša.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.