Rašić: Dobrim partijama do plasmana na OI

Izvor: Sportski Žurnal, 01.Nov.2011, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rašić: Dobrim partijama do plasmana na OI

Milena Rašić, 21-godišnji srednji bloker već je upisala 83 nastupa za seniorski nacionalni tim. Velika snaga Srbije ne samo na mreži, Rašićeva je ove godine proglašena za najboljeg napadača na Svetskom Gran priju odigranom ove godine u Japanu i Kini.

Optimista kao i uvek, Rašićeva je uoči odlaska na Svetski Kup, njen premijerni, rekla:
Posle svih ovih priprema koje smo imali, trebalo bi da i ovaj turnir odradimo na najbolji mogući >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << način. Svesne smo da nas čeka jako takmičenje, možda i najjače do sada. Protivnici su najbolje svetske ekipe. Iskreno se nadam našim dobrim partijama i plasmanu na Olimpijske igre – bez trunke sumnje poručila je srednji bloker.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.