RIVALI BEŽE NOLETU SA PUTA: Veliki rival iz Top 5 odustao od Olimpijskih igara u Tokiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2021, 09:39

RIVALI BEŽE NOLETU SA PUTA: Veliki rival iz Top 5 odustao od Olimpijskih igara u Tokiju

Iznenađujuća odluka.

Posle Rafaela Nadala još jedan teniser iz Top 5 je otkazao učešće na Olimpijskim igrama u Tokiju. Dominik Tim je odlučio da propusti najznačajnije sportsko takmičenje pošto cele sezone igra u lošoj formi.

Vicešampioni sveta Hrvati pod imperativom su pobede danas (18.00) protiv Češke, posle poraza od Engleza u prvoj rundi. Česi su savladali Škotsku, ali nisu bili ubedljivi. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kvota na Hrvatsku je 2,30, na Češku 3,35, a na iks 3,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Hrvatska - Češka.

– Želim da podelim tužne vesti sa vama. Posle razgovora sa svojim timom i analizom situacije odlučio sam se za tešku odluku, da odustanem od takmičenja na Olimpijskim igrama u Tokiju. Za mene kao sportistu ne postoji veća čast nego da predstavljam zemlju na Olimpijskim igrama. Zbog toga je ova odluka teža. Poslednje dve nedelje trenirao sam žestoko i počeo sam da napredujem malo po malo na planu kondicije i koncentracije. Moj cilj je naporan rad narednih nedelja i da dam sve od sebe na Vimbldonu i da odbranim titulu na US Openu. Želim čitavom austrijskom timu da im put u Tokio prođe u najboljem redu. Mlad sam i nadam se da ću igrati za Austriju u Parizu 2024. godine – napisao je Tim na Tviteru.

Austrijanac je trenutno peti na ATP listi i do sada je imao sezonu za zaborav. Odustajanjem Tima sigurno je da će Novak Đoković imati lakši posao na putu do medalje u Tokiju.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgled Džoli, supruga MMA borca Dastina Porijea.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.