Project Kahn Range Rover Sport tjuning, prihod edicije Bali Blue biće usmeren deci Japana

Izvor: Moto.rs, 06.Jul.2011, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Project Kahn Range Rover Sport tjuning, prihod edicije Bali Blue biće usmeren deci Japana

Kahn Design je predstavila revolucionarnu „Miyagi“ ediciju Bali Blue Range Rover Sport modela sa ciljem da se prihodima od ovog modela pomogne žrtvama zemljotresa i cunamija u Japanu. Obzirom da je kompanija Land Rover odlučila da povuče Miyagi ediciju u Bali Blue plavoj boji, A. Kahn Design je odlučila da izgradi vozilo po meri u ovoj boji koje će svim ljubiteljima ovog vozila u prošlosti omogućiti da se sete nekog ranijeg vremena, a da istovremeno prihode od prodaje ovih...
Pogledaj vesti o: Rover,   Range Rover,   Cunami u Japanu,   Cunami

Nastavak na Moto.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Range Rover Sport Miyagi Edition by Project Kahn

Izvor: TopSpeed.rs, 06.Jul.2011

Novitet. VELIKI DOBROTVOR . Project Kahn takođe pomaže žrtvama nedavnih prirodnih katastrofa u Japanu novom specijalnom edicijom Range Rover Sport Miyagi.

Nastavak na TopSpeed.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.