Priča se nastavlja, Nevil potpisao za Junajted!

Izvor: Sportske.net, 07.Jul.2020, 09:49

Priča se nastavlja, Nevil potpisao za Junajted!

Loza koja će i dalje živeti na "Old Trafordu".

Stopama oca i ujaka.

Još jedan Nevil će igrati profesionalno za Junajted, u pitanju je 18-godišnji Harvi, omladinac "Đavola" koji je potpisao ugovor sa slavnim klubom.

On je sin Fila Nevila, bivšeg igrača Junajteda i Evertona i engleskog reprezentativca, ugovor je na godinu dana, mora sada da se probije u rezervni tim, kako bi sebi osigurao šansu da debituje za seniorsku ekipu.

Otac Fil je 60 >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << puta igrao za Englesku, trenutno je selektor ženske reprezentacije, ali će otići verovatno posle igara u Tokiju. Bio je pomoćni trener u Valensiji, gde je njegov brat Geri imao kratku neuspešnu karijeru.

Geri je poznatiji, kapiten i legenda Junajteda u kome je proveo čitavu karijeru, igrao i 85 puta za Englesku. Braća su bukvalno osvojila sve sa "Đavolima", prava fudbalska porodica otac pokojni Nevil Nevil je radio u Buriju, doduše u finansijama.

Sada će Harvi nastaviti lozu, kratko je bio u Valensiji kada je Fil bio pomoćni trener.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.