Prezentacija Buto akademije na Brod Teatru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jul.2015, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prezentacija Buto akademije na "Brod Teatru"

Na "Brod Teatru", koji se nalazi na Beogradskom keju u Novom Sadu, večeras u 21 čas održaće se prezentacija Buto akademije - programa koji su udruženje "Pogon kulture" i Studentski kulturni centar Novi Sad realizovali u protekle dve godine sa japanskom umetnicom Natsuko Kono.

Ideja prezentacije je da prikaže radni proces Buto prakse kroz teatarski performans koji uključuje u sadržaj i publiku, kaže se u najavi.

Natsuko Kono je u Novom Sadu nastupala 3 puta i držala radionice buto plesa u klubu Fabrika.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Ultra Zvučni Sessioni 14 na Brod Teatru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jul.2015, 14:16

Na Brod Teatru u Novom Sadu, na Beogradskom keju, večeras sa početkom u 21 čas održaće se četrnaesti po redu Ultra Zvučni Sessioni...Ultra Zvučni Sessioni je događaj na kome se okupljaju afirmisani i neafirmisani, mlađi i stariji muzičari koji na bini, ali i van nje, dele muzičke ideje...Predviđena...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.