Poznati svi rivali odbojkašicama Srbije u Tokiju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jan.2020, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznati svi rivali odbojkašicama Srbije u Tokiju

Poznati su svi učesnici turnira na Olimpijskim igrama u Tokiju u konkurenciji odbojkašica, koji će se odigrati od 24. jula do 9. avgusta.

U Arijake areni u Tokiju igraće Japan (organizator), Srbija, Kina, SAD, Brazil, Rusija, Italija, Turska, Kenija, Koreja, Dominikanska Republika i Argentina.

Plasman na OI sa turnira Kontinentalnih kvalifikacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << izborili su Turska (CEV), Kenija (CAVB), Koreja (AVC), Dominikanska Republika (NORCECA) i Argentina (CSV).

Završeni su i turniri Kontinentalnih kvalifikacija za OI 2020. u konkurenciji odbojkaša. Plasman na Olimpijske igre izborili su: Francuska (CEV), Tunis (CAVB), Iran (AVC) koji sa klupe predvode Igor Kolaković i Dragan Kobiljski, Venecuela (CVS) i Kanada (NORCECA).

Na OI 2020. (24. jul – 9. avgust) u Tokiju igraće Japan (organizator), Brazil, SAD, Italija, Poljska, Rusija, Argentina, Francuska, Tunis, Iran, Venecuela i Kanada.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

PAKLENA KONKURENCIJA: Poznate sve rivalke Srpkinja na Olimpijskim igrama

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jan.2020

Turnir u Tokiju biće vrlo jak...Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije dobila je sve rivale na Olimpijskim igrama u Tokiju, koje su na programu od 24. jula do 9. avgusta...U konkurenciji žena na olimpijskom odbojkaškom turniru u "Arijake areni" u Tokiju, pored Srbije igraće Japan, Kina, SAD, Brazil,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.