Povećanje prodaje PS3

Izvor: ITsvet.com, 28.Dec.2009, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povećanje prodaje PS3

PlayStation 3 konzola kompanije Sony je zabeležila prethodne nedelje povećanje prodaje u Japanu što je direktna posledica predstavljanja igre Final Fantasy XIII, odnosno specijalne edicije konzole sa ovom igrom. Među japanskim korisnicima je tako konzola zabeležila najbolju prodaju još od pre nekoliko meseci kada je predstavljena redizajnirana verzija konzole. U prethodnoj nedelji PS3 je u Japanu prodata u 237.086 jedinica od čega je oko 92.000 jedinica Final Fantasy XIII specijalna edicija. Final Fantasy XIII je takođe zabeležila veoma dobru prodaju nezavisno od PS3, pa je u prva četiri dana dostupnosti prodata u 1.5 miliona kopija.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Final Fantasy XIII poboljšao prodaju konzole PlayStation 3

Izvor: Mikro - PC World, 28.Dec.2009

Prodaja Sonyeve igračke konzole PlayStation 3 (PS3) naglo je skočila sa izlaskom trinaestog nastavka popularne igre Final Fantasy. Japanski potrošači prosto su razgrabili specijalno izdanje konzole posvećeno ovoj igri što je prethodnu nedelju učinilo najprofitabilnijom za Sony od kako je pre par...

Nastavak na Mikro - PC World...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.