Potvrđeno: BiH će igrati na Kirin kupu u Japanu

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Jan.2016, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrđeno: BiH će igrati na Kirin kupu u Japanu

SARAJEVO - Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine će nastupiti na Kirin kupu u Japanu u junu ove godine.

"Svi detalji su dogovoreni i mogu vam potvrditi da će naša reprezentacija igrati na Kirin kupu u Japanu. Ostaje još formalnost da potpišemo ugovor. Pored bh. nacionalnog tima, na ovom prestižnom turniru nastupiće i reprezentacije Bugarske, Danske, te domaćina Japana, čiji je selektor naš Vahid Halilhodžić", istakao je Jasmin Baković, generalni sekretar >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH (N/FS BiH).

Utakmice na Kirin kupu igraće se 3. i 7. juna, a u Japan će selekcija BiH putovati u najjačem mogućem sastavu.

Prije odlaska na Daleki istok, gdje će imati posljednje provjere pred start kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo "Rusija 2018", popularno zvani "zmajevi" imaju ugovorene test susrete sa Luksemburgom 25. marta, dok će se četiri dana kasnije u Cirihu sastati sa Švajcarskom, a 29. maja u Sent Galenu snage će odmjeriti sa aktuelnim i trostrukim šampionima Evrope, Špancima.

Postoji mogućnost i da 25. ili 26. maja BiH igra još jednu prijateljsku utakmicu sa jednom od renomiranih svjetskih reprezentacija.

U prvom kolu kvalifikacija BiH će biti domaćin Estoniji 6. septembra. U kvalifikacionoj grupi H još će igrati protiv Belgije, Grčke i Kipra.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.