Plivačka štafeta na 4x100 metara bez plasmana u finale OI

Izvor: Beta, 25.Jul.2021, 14:33

Plivačka štafeta na 4x100 metara bez plasmana u finale OI

Muška plivačka štafeta Srbije na 4x100 metara slobodnim stilom nije uspela danas da se plasira u finale Olimpijskih igara u Tokiju.Štafeta u sastavu Velimir Stjepanović, Andrej Barna, Uroš Nikolić i Nikola Aćin ostvarili su rezultat 3:13,71, što je ujedno novi nacionalni rekord, ali su zauzeli ukupno 10. mesto.Najbolje vreme u polufinalu imala je štafeta Italije (3:10,29), a plasman u finale obezbedilo je osam štafeta.Finale ove discipline na programu je u noći izmedju nedelje i ponedeljka od 5.05.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

ŠTAFETA OBORILA NACIONALNI REKORD, STJEPANOVIĆ U POLUFINALU: Iako nisu prošli dalje, pomerili su granicu! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 25.Jul.2021

Bili su dobri. Srpska štafeta koja je plivala u sastavu Velimir Stjepanović – Andrej Barna – Nikola Aćin – Uroš Nikolić, uspela je da obori naš nacionalni rekord. Srpski plivači su zauzeli peto mesto sa vremenom 3:13.71, ali to nije bilo dovoljno za plasman u finale. Naša muška štafeta...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.