Pikaču leti u nebo FOTO

Izvor: B92, 22.Jun.2021, 21:26

Pikaču leti u nebo FOTO

Japanski prevoznik Skajmark (Skymark) lansirao je avion inspirisan, ni manje ni više, nego Pikačuom.

Ako ne znate ko je Pikaču - u pitanju je vrsta Pokemona, popularnih likova iz animiranih emisija, video-igara i stripova.

Predstavljanje ovog nesvakidašnjeg aviona proteklo je u živopisnoj ceremoniji, uz mnoštvo raznobojnih balona i skakutavih maskota Pikačua.

Skajmark erlajns (Skymark Airlines) predstavio je medijima ovaj putnički mlazni avion >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << juče, na tokijskom aerodromu Haneda.

Model letelice je Boing 737-800.

Letelica je deo šireg projekta Pokemon kompanije pod imenom "Fliing Pikachu Project", nove šeme koja je usmerena na podsticanje turizma u Okinavi, piše portal IGN.

Uz to, kako se dodaje, kompanija poručuje da sličnu saradnju sprema i za nejapanske avio-kompanije, uključujući niskotarifnu avio-kompaniju Skut (Scoot) sa sedištem u Singapuru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.