Pedrosa se u januaru vraća na stazu

Izvor: Blic, 20.Dec.2010, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pedrosa se u januaru vraća na stazu

Španski motociklista Dani Pedrosa vratiće se na stazu u januaru nakon što su mu lekari saopštili da bi do tada trebalo da u potpunosti zaleči povredu.

Katalonac je u oktobru doživeo nezogdu na stazi Motegi u Japanu kada je zaradio dvostruki prelom ključne kosti posle pada sa motora.

Pedrosa je propustio tri od poslednjih pet trka u MotoGP šampionatu, a nedavno završenu sezonu je, uz četiri pobede, okončao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na drugom mestu iza zemljaka Horhea Lorenca.

Prema navodima španskih medija, Pedrosi je rečeno da već u januaru može da počne sa treninzima iako se strahovalo da bi lekari mogli da izvrše još jednu hiruršku intervenciju, a to praktično znači da će 25-godišnji član Honde biti spreman za prva testiranja za sledeću sezonu koja u februaru počinju u Maleziji.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.