„Panasonik stiže u Svilajnac

Izvor: Press, 03.Maj.2010, 08:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Panasonik" stiže u Svilajnac

Japanski proizvođač u izgradnju fabrike ulaže 15 miliona evra. Biće posla za 300 radnika n Početak rada već od oktobra
Veliki investicioni zamah u Svilajncu se nastavlja odlukom Japanaca da u tom mestu sagrade fabriku. Državni sekretar u Ministarstvu ekonomije i regionalnog razvoja Nebojša Ćirić najavio da će „Panasonik" graditi fabriku u Svilajncu. Vrednost investicije je 15 miliona evra, a biće posla za 300 radnika.

„Panasonik" namerava da u Svilajncu proizvodi led-diode,...

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Investicioni bum u Svilajncu

Izvor: RTS, 03.Maj.2010

Posle najave da će "Panasonik" u Svilajncu graditi novu fabriku elektronskih komponenti, u opštini već planiraju izgradnju druge industrijske zone, jer je postojeća postala tesna...Domaći i strani privrednici uložili su gotovo 20 miliona evra u izgradnju proizvodnih pogona u opštini Svilajnac...U...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.