Pale cene akcija na azijskim berzama

Izvor: S media, 01.Okt.2011, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pale cene akcija na azijskim berzama

Cene akcija na azijskim berzama su pale jer je brzo prošlo dobro raspoloženje [img=http://www.

admiralmarkets.rs/sites/admiralmarkets.rs/files/image/LUCIJA%20slike/Berze/Azija/Asian%20SE%20novo%2011.jpg]Cene akcija na azijskim berzama su pale jer je brzo prošlo dobro raspoloženje investitora zbog napretka u rešavanju evropske dužničke krize.

U Tokiju je Nikkei bio u minusu 0,2 odsto, a blago su pale >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << i cene deonica u Južnoj Koreji. Indeksi u Singapuru, Šangaju i Hong Kongu su spustili svoju vrednost između 0,5 i 2 odsto, pa je MSCI indeks azijsko-pacifičkih akcija bio na gubitku 1,3%.

Nikkei indeks je ostvario svoj najgori kvartal u toku godinu dana.

Na početku današnjeg trgovanja cene akcija su porasle, zahvaljujući napretku u rešavanju evropske dužničke krize, nakon što je juče nemački parlament glasao za proširenje mogućnosti korišćenja evropskog fonda za finansijsku stabilnost. Ali dobro raspoloženje je brzo prošlo.

Ulagače nisu ohrabrili jučerašnji podaci o snažnijem rastu američke privrede u drugom kvartalu, nego što je bilo očekivano i većem padu broja zahteva za pomoć nezaposlenima prošle sedmice.

\n\nwww.admiralmarkets.rs

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Optimizam ulagača je prošao

Izvor: S media, 01.Okt.2011

Na evropskim berzama su cene akcija pale jer je prošao optimizam ulagača [img=http://www. ..admiralmarkets.rs/sites/admiralmarkets.rs/files/image/LUCIJA%20slike/Berze/Evropa/European%20SE%201.jpg]Na evropskim berzama su cene akcija pale jer je prošao optimizam ulagača u vezi rešavanja dužničke...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.