POSETA JAPANU ŽIVOTNO ISKUSTVO ZA 13 MLADIH SA BALKANA: Četvrti ciklus MIRAI programa završen

Izvor: DobreVesti.rs, 23.Feb.2024, 20:20

POSETA JAPANU ŽIVOTNO ISKUSTVO ZA 13 MLADIH SA BALKANA: Četvrti ciklus MIRAI programa završen

Prijem u Ministarstvu spoljnih poslova Japana zvanično je označio kraj sedmodnevne posete za 13 mladih ljudi sa Zapadnog Balkana, koji su posetili Zemlju izlazećeg sunca u okviru "Programa prijateljskih veza Japana" - MIRAI. U saradnji sa Vladom Japana, RYCO već četiri godine zaredom sprovodi ovaj projekat sa ciljem promovisanja međusobnog razumevanja, unapređenja intelektualne diskusije i izgradnje jake mreže među budućim liderima.

 
Od 13. do 20. februara, 13 mladih ljudi, prethodno izabranih kroz veoma konkurentan proces među više od 400 prijavljenih, imali su priliku da posete važne istorijske lokacije i obrazovne institucije u Tokiju i Hirošimi, i kroz dijaloge i diskusije prodube svoje znanje o izgradnji...
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.