POJAVILA SE U TOKIJU I ODUVALA SVE Osvanula i slika bez gornjeg dela kupaćeg, a svet se složio - Julija je NAJZGODNIJA OLIMPIJKA! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2021, 19:02

POJAVILA SE U TOKIJU I ODUVALA SVE Osvanula i slika bez gornjeg dela kupaćeg, a svet se složio - Julija je NAJZGODNIJA OLIMPIJKA! (FOTO)

Ruska boginja očarala sve u Tokiju.

Pre pet godina u Riju je osvojila srebrnu medalju, a sada u Tokiju, Julija Jefimova plivačica u Rusije glavni je favorit za osvajanje zlata u trci na sto metara. U moru lepotica koje su stigle u Japan, po mišljenju mnogih Julija je apsolutno najlepša. Kada se ona pojavi na plivalištu, zbog njene lepote sve pada u drugi plan.

Da je svesna svoje lepote, Ruskinja jasno pokazuje objavama na Instagramu gde gotovo svakodnevno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << obraduje svoju armiju pratilaca. Njeno prvo pojavljivanje na Igrama u Tokiju izazvalo je posebnu pažnju jer je sve očarala kako odabirom opreme, tako i svojim besprekornim izgledom.

A post shared by Yuliya Efimova (@pryanya93)
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.