Oženio se likom iz video igrice

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Dec.2009, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oženio se likom iz video igrice

TOKIO - Jedan dvadesetsedmogodišnjak iz Tokija odlučio je da se venča sa Nenom Anegasaki, devojkom zavodljivih očiju, koja ima izvajano telo i savršene noge, a jedini mali problem je što se radi o liku iz video igrice "Ljubav plus".

Momak koji ima nadimak Sal 9000 organizovao je pravu svadbu, koju je posredstvom interneta pratilo više hiljada ljudi.

Sal tvrdi da je Nene devojka njegovog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << života i da se njih dvoje u svemu slažu.

Iako brak neće moći da ozakoni ni u državnim ni u verskim institucijama, mladić kaže da to nije razlog da ne uživa u zajednici. Njihova "veza" traje od septembra, kada je Sal počeo da igra igru koja mu je omogućila da upozna sadašnju "suprugu". Vodio ju je ulicama Tokija, pa čak i u Dizneilend na letovanje.

"Nene je bolja nego sve devojke koje sam imao. Ne ljuti se ako joj odmah ne odgovorim, a ako se ponekad i naljuti, brzo mi oprosti", rekao je Sal.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.