Ovog puta smo na njenoj strani!

Izvor: Mondo, 08.Okt.2018, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovog puta smo na njenoj strani!

Kortni Kardašijan je rekla ono što većina nas misli...

U poslednjoj epizodi rijalitija Keeping Up With the Kardashians, tri sestre - Kim, Kortni i Kloi - otputovale su u Japan na snimanje kampanje za brend Yeezy, čiji je vlasnik i dizajner Kanije Vest.

Za nekoliko dana trebalo je da snime 20 različitih izgleda, a model za sve to je, ko drugi, nego Kim Kardašijan.

"To je veliki pritisak, reč >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je o kolekciji mog muža", kaže 37-godišnja starleta.

Kada su stigle, Kim je fanovima pozirala u odeći koju je dizajnirao njen suprug - metalik sivom kombinezonu, patikama tirkizne boje i crnom prsluku, a sestre Kortni i Kloi su nosile garderobu po svom izboru.

"Moje sestre izgledaju ludo, zapravo, to je sramotno. Kortni nosi odeću inspirisanu japanskom kulturom, Kloi sivu haljinu sa šljokicama, tirkiznu senku na očima i velike minđuše", žalila se Kim. "Čine da moj autfit izgleda veoma loše i sve će da upropaste", govorila je dok je pokušavala da ih natera da hodaju odvojeno od nje.

"Ne mogu čak ni da jedem jer sam zgrožena užasnom odećom koju nose moje sestre... Bukvalno to ne mogu da podnesem", rekla je najpoznatija starleta i dodala da "izgledaju kao je*eni klovnovi".

Međutim, nisu joj ostale dužne.

"Pa, ti izgledaš kao da si upravo osvojila Tur d' Frans!", poručila joj je Kortni.

Na Kimin odgovor da "želi da budu više kul", Kortni je uzvratila da je "nepristojna i bezobrazna".

"Ne zanima me... ako ne možeš da podneseš kritiku, nije ni trebalo da pođeš na ovo putovanje", odbrusila je Kim.

"Tvoji je*eni autfiti su užasni, nosiš prsluk, imaš roze kosu i tirkizne patike. Ja ne nosim providne helanke da drugi vide mogu zadnjicu", rekla je Kortni o odeću koju Kim nosi, a koju je dizajnirao Kanije Vest.

Pre putovanja, Kim je bila veoma nervozna i brinula je da li će njen muž biti zadovoljan.

"Brend Yezzy ne igra baš po modnim pravilima i ne izbacuje kolekcije u tačno određeno vreme. Ovo je genijalna kampanja, uživala sam da nosim tu odeću dok me slikaju paparaci. Volim da radim sa Kanijeom jer me sluša u vezi sa stvarima koje mislim da su važne, a ja mu verujem kada je reč o bojama i materijalima", zataškala je starleta čitavu stvar.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.