Izvor: Radio 021, 13.Jun.2020, 10:07

Otkazane još tri trke Formule 1

Formula 1 saopštila je da su zbog pandemije i definitivno otkazane trke u Singapuru, Azerbejdžanu i Japanu.

Iz Formule 1 su naveli da trke u Singapuru i Azerbejdžanu zahtevaju konstrukciju staza na ulicama što zahteva više vremena, dok je Velika nagrada Japana otkazana zbog postojećih organičenja u putovanjima.

Takmičenje u Formuli 1 trebalo je da počne 15. marta u Australiji, ali je početak odložen zbog korona virusa.

Prva trka u ovogodišnjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << šampionatu voziće se 5. jula u Austriji.

Poznato je gde će se voziti prvih osam trka, sve u Evropi bez publike, a poslednja je u Monci 6. septembra.

U Formuli 1 se nadaju da će biti moguće organizovati 15 do 18 trka ove sezone. Kompletan kalendar takmičenja trebalo bi da bude objavljen pre trke u Austriji.

Autor: Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.