Otkazan sajam motocikala u Tokiju

Izvor: B92, 01.Okt.2020, 18:57

Otkazan sajam motocikala u Tokiju

Ni motocikli nisu pošteđeni u 2020. godini.

U zvaničnom saopštenju koji prenosi moto-berza stoji:

"Što se tiče 48. po redu sajma motocikala u Tokiju, zakazanog za 2021, želeli bismo da objavimo važno saopštenje, usled globalne pandemije zarazne bolesti kovid-19. Kako su bezbednost i zdravlje posetilaca na prvom mestu, odlučili smo se na tešku, ali neophodnu odluku, a to je otkazivanje celokupnog događaja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Najiskrenije nam je žao svih ljubitelja dva točka koji su planirali da budu naši gosti, a njima, kao i brojnim kompanijama i organizacijama koje su planirale da se u svojstvu izlagača nađu na našem sajmu, želimo da se zahvalimo na razumevanju."

Ipak, nije sve izgubljeno. Proizvođači smišljaju nove načine na koji će predstaviti nove modele, dok se premijere sele na mrežu. Što se toga tiče, već smo videli kako su to odradili Honda, Suzuki i Ducati. Kada je 2021. u pitanju, čeka nas veliki broj interesantnih modela. Oni će svakako, bez obzira na otkazivanje sajmova, stići na tržište.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.