Opanci za Japance

Izvor: RTS, 02.Jan.2011, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opanci za Japance

Pirotski "Tigar" isporučio 2.000 pari novog modela gumenog opanka japanskom tržištu. Gumeni opanci su ručno rađeni u nekoliko boja, a dodate su im i aplikacije.

Kompanija "Tigar" iz Pirota isporučila je japanskom tržištu 2.000 pari novog modela pirotskog gumenog opanka.

Izvršni direktor kompanije "Tigar" Jelena Petković izjavila je agenciji Beta da je japanskim partnerima iz firme "Vallauris" >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << isporučen redizajnirani model gumenih opanaka, simboličnog naziva "1935", koji predstavlja datum osnivanja fabrike.

"Modifikacija proizvoda je simbolična i dodala je jednu rustičnost, a osnovna konstrukcija i forma ostala je ista. Tokio se ubraja u gradove sa najlepšim prodavnicama na svetu i za nas je velika čast da budemo deo te ponude", rekla je Petkovićeva.

Prema njenim rečima, japanskim kupcima isporučeni su tradicionalno ručno rađeni gumeni opanci u nekoliko boja, uključujući i crnu, a dodate su i aplikacije.

Nov model pirotskog opanka ima atraktivan izgled moderne niske obuće, izuzetno je udoban, lak za obuvanje i veoma jednostavan za održavanje, rekli su u kompaniji "Tigar".

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.