Novi spektakularni film Anga Lija

Izvor: Domino Magazin, 26.Jul.2012, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi spektakularni film Anga Lija

Pogledajte trejler...

Objavljen je novi spektakularni trejler filma „Life of Pi“, adaptacije nagrađivanog romana Jana Martela u režiji Anga Lija.

 Film prati Pija (Suraj Sharma), dečaka koji putuje sa svojom porodicom – čuvarima zoo-vrta od Indije do Amerike japanskim teretnim brodom. Međutim, strašna oluja potapa njihov brod, a Pi ostaje na čamcu za spasavanje gde mu društvo pravi jedino tigar >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << težak preko 200 kilograma.

Najnoviji triler pokazuje da će ovo biti veliki spektakl sa veoma upečatljvom scenom potonuća broda. Čak bi i Džejms Kameron bio ponosan na ovakav haos!

Svi su bili skeptični kada je objavljeno da će novi film Anga Lija biti u 3D formatu i kako će se priča uklopiti sa tehnologijom.

Međutim, izgleda da će fino upakovana Martelova priča biti puna čudnih događaja koji će vas zakovati za ekran.

Uloge igraju i Irfan Kan, Tobi, Megvajer i Žerard Depardje.

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.