Novaku prija Tokio, nova pobeda, četvrtfinale! (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Okt.2019, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novaku prija Tokio, nova pobeda, četvrtfinale! (video)

Sve polako dolazi na svoje mestu u finišu tekuće sezone.

Ono što će se dešavati u Tokiju sledeće godine biće mnogo važnije i za Novaka i za naš sport generalno, ali nije loše napraviti lepu uvertiru za Olimpijske igre već sada, tokom aktuelnog teniskog turnira u glavnom gradu Japana.

Prvi teniser sveta se danas plasirao u četvrtfinale ovog turnira, pobedom nad domaćim predstavnikom Go Soedom u dva seta, rezultatom 6:3 i 7:5, a u borbi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za plasman u polufinale igraće sa boljim iz duela između Francuza Luke Puja i Japanca Nišioke.

Tokom prvog seta nije bilo neizvesnosti, Đoković je u potpunosti kontrolisao meč. U trećem gemu je napravio prvi brejk, održavao prednost, a onda u finišu seta osvojio još jedan gem na servis rivala, za konačnih 6:3.

U drugom setu, Japanac, inače 133. na ATP listi, pruža znatno jači otpor i nije se predavao bukvalno do poslednjeg poena.

Na brejk se čekalo do osmog gema, kada je Đoković poveo sa 5:3, ali nije uspeo da već u narednom gemu završi posao. Uporni Japanac je vratio brejk, ostao u igri, a onda u sledećem gemu je spašavao Novakove meč lopte, održavao neizvesnost i - izjednačio na 5:5!

Ali, više od toga nije mogao, Đoković ekspresno dobija naredna dva gema, za konačnih 7:5 i plasman u četvrtfinale posle jednog sata i 36 minuta borbe.

-

The harder the battle the sweeter the victory 👊@DjokerNole overcomes Go Soeda's test to reach the @rakutenopen QFs 💥

🎥: @TennisTV pic.twitter.com/qv59plparQ

— ATP Tour (@atptour) October 2, 2019
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sigurna pobeda Đokovića za četvrtfinale Tokija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Okt.2019

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale turnira u Tokiju, pošto je u osmini finala savladao Japanca Goa Soedu 6:3, 7:5...Srpski teniser je bez većih problema, za nešto više od sat i po igre, izašao na kraj sa domaćim predstavnikom, koji je veći otpor pružio samo u finišu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.