Izvor: Blic, 06.Nov.2008, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Donacija Japana za bolnice

Ambasador Japana u Srbiji Tadaši Nagai i predstavnici domova zdravlja u Ljuboviji, Sjenici, Užicu i Sokobanji potpisali su juče u Vladi Srbije ugovor o donaciji japanske vlade.

Donacija vredi 169.595 evra i predstavlja podršku poboljšanju zdravstvenog sistema u Srbiji, a sastoji se od ambulantnih vozila, EKG aparata, defibrilatora, hematološkog brojača, boiohemijskog analizatora, ultrazvuka.

Ministar zdravlja Tomica Milosavljević je, rekao da je donacija usmerena na hitne intervencije i opremu koja u poslednjem momentu može da spasi život građanima.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Donacija Japana srpskom zdravstvu

Izvor: RTS, 05.Nov.2008, 17:37

Tadaši Nagai i predstavnici domova zdravlja u Srbiji potpisali ugovor o donaciji japanske vlade u vrednosti od 169.595 evra. .Donacija predstavlja podršku poboljšanju zdravstvenog sistema, a sastoji se od ambulantnih vozila, EKG aparata, defibrilatora,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.