Nišikori: Želim mnogo dobrih vesti za Japan

Izvor: B92, 26.Jul.2021, 23:22

Nišikori: Želim mnogo dobrih vesti za Japan

Kei Nišikori je dobro započeo Olimpijske igre u Tokiju.

Japanac je prvo ostvario u nedelju pobedu u singlu protiv Andreja Rubljova, a onda je dan kasnije slavio i u dublu sa Benom Meklahlanom.

Oni su se plasirali u četvrtfinale pobedom nad Džejmijem Marijem i Nilom Skupskim, 6:3, 6:4. Sada ih očekuje sudar sa prvim nosiocima, Hrvatima Nikolom Mektićem i Matom Pavićem Nišikori, koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << trenutno na 69. mestu svetske liste, kaže da je presrećan što brani boje svoje zemlje. "Ovo je nešto o čemu sam sanjao još kao dečak. Posebno sad sa ovom kovid situacijom, ako budem u stanju da pobedim što više mečeva, to će doneti bolje vesti za sve u Japanu. Definitivno ću se potruditi", kaže Kei. Kaže da mu je žao što nema publike, ali prihvata situaciju. "Uživao bih svakako više da imamo publiku, ali tako je kako je. Moram da se fokusiram na ono što moram da uradim, ne želim da razmišljam previše o stvarima van terena", zaključio je Nišikori. U narednom kolu singla igra u utorak 27. jula protiv Amerikanca Markosa Girona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.