Nintendo DS sa kamerom

Izvor: ITsvet.com, 01.Okt.2008, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nintendo DS sa kamerom

Nintendo planira da predstavi novu verziju svog popularnog DS portabl igračkog uređaja sa kamerom i funkcijama muzičkog plejera, navodi se u nedavno objavljenom zvaničnom saopštenju ove kompanije. Novu verziju će karakterisati bolje mogućnosti bežičnog povezivanja a novi modeli će prvo biti predstavljeni na japanskom tržištu. DS se po prvi put u prodaji pojavio u toku 2004 godine a druga verzija, koja je nosila oznaku, DS Lite, pojavila se dve godine kasnije. Obe verzije su zabeležile odličnu prodaju a kada je reč o prodaji DS proizvoda u toku ove godine, do kraja juna širom sveta prodato je 77.5 miliona jedinica.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Nintendova nova konzola sa bežičnom mrežom i muzikom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Sep.2008, 14:37

TOKIO - Nintendo planira da do kraja 2008. godine na tržište lansira novi model konzole za igru DS sa kamerom, softverom za puštanje muzike i mogućnošću bežičnog povezivanja...Novi model će koštati manje od 20.000 jena (185 dolara)...Portparol Nintenda Jasuhiro Minagava kazao je da ta kompanija...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.