Nestvarno lepa ruska odbojkašica FOTO

Izvor: B92, 30.Jul.2021, 12:04

Nestvarno lepa ruska odbojkašica FOTO

Ruske odbojkašice su juče u Tokiju u grupi odnele pobedu nad reprezentacijom Kine. Nastavljaju ka još većem uspehu, ali mi smo takođe obratili pažnju na jednu odbojkašicu koja pleni svojom igrom, ali i lepotom.

Natalija Gončarova je ruska odbojkašica, koja spada među najiskusnije sportiskinje u timu Rusije. Igra na poziciji korektora, a pored odličnih atletskih sposobnostim Gončareva pleni i svojom pojavom.

Duga kestenjasta kosa, krupne oči i stas >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << krase ovu lepoticu koja je igrala za ukrajinski odbojkaški tim, ali od 2010. godine postala je članica ruskog tima.

U trenucima i kada joj nije išlo u karijeri, Gončarova je imala snažnu poruku: "Sport je jednostavno takav. Ne znate šta možete da očekujete u finalu. Pripremate se, potrošite puno truda i energije i jednostavno ne uspete. Želite da ugodite svima - navijačima, prijateljima, rodbini, ali nekad jednostavno ne uspete".

Bila je udata za svog kolegu, odbojkaša Alekseja Območaeva, ali se par nakon 4 godine braka razveo 2016. godine. Veliki je ljubitelj pasa, pa često možemo da na Instagramu vidimo slike sa ljubimcem.

"Reći ću samo ovo - ko nije voleo psa, verovatno neće biti srećan u ovom životu..."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.