Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Maj.2016, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nestao dečak u Japanu, roditelji ga namerno ostavili u šumi

Roditelji sedmogodišnjeg dečaka, koji je pre dva dana nestao u planinskom području na severu Japana, priznali su da su sina ostavili u šumi kako bi ga kaznili, javio je Bi-Bi-Si (BBC).

Spasioci dva dana tragaju za dečakom, koga su roditelji ostavili samog na severu Hokaida, šumskom području koje je poznato po velikom broju medveda i drugih šumskih životinja.

Roditelji su na prvom saslušanju u policiji tvrdili da im se sin izgubio dok su brali povrće, ali su >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << kasnije priznali da su dečaka namerno ostavili samog u šumi "na pet minuta".

Lokalni mediji izveštavaju danas da su se roditelju udaljili samo nekoliko metara od dečaka, ali da nekoliko minuta kasnije nisu mogli da ga pronađu.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Sina namerno ostavili u šumi, spasioci tragaju za njim

Izvor: B92, 29.Maj.2016

Tokio -- Roditelji sedmogodišnjeg dečaka, koji je pre dva dana nestao u planinskom području na severu Japana, priznali su da su sina ostavili u šumi kako bi ga kaznili...Spasioci dva dana tragaju za dečakom, koga su roditelji ostavili samog na severu Hokaida, šumskom području koje je poznato po...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.