Nerviraju vas istetovirane obrve? (VIDEO)

Izvor: Mondo, 29.Mar.2017, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nerviraju vas istetovirane obrve? (VIDEO)

Ako je to slučaj, samo da znate da taj trend nije nikakva novost... Evo kad su žene počele da tetoviraju obrve i kako su se trendovi u tetoviranju menjali u poslednjih sto godina.

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Mnogo, mnogo pre nego što je "japansko" tetoviranje obrva postalo češće nego "dobar dan", žene su pribegavale tetoviranju obrva da bi pojednostavile svoju dnevnu rutinu, i to davnih '30. godina prošlog veka. Doduše, tad su u modi bile znatno tanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << obrve nego danas, ali trajna šminka ni u to doba nije bila baš naročita retkost.

Kako sam tetovirala obrve i zašto neću opet

Verovali ili ne, tetovaže su bile vrlo, vrlo popularne i pre čitavog jednog veka. Negde oko 1920, muškarci su prekrivali tela živim dizajnom koji je uključivao orlove raširenih krila, jarkocrvene ruže, a popularne su bile i potkovice.

Ženstveniji crteži, ali opet prilično tradicionalni, bili su popularni '50. godina, pa su česte bile tetovaže vrabaca i leptira... Ono što se da primetiti je da su se tetovaže, kako je vreme prolazilo "smanjivale", a i boje su se "smirivale", da bi '90. godine prošlog veka obeležile tetovaže na donjem delu leđa, najčešće tribali.

U poslednje vreme, na Instagramu "ne može da se živi" od minijaturnih zvezdica, meseca i krunica...

U videu koji sledi, videćete trendove u tetoviranju koji su obeležili poslednjih 100 godina, ali, da vas utešimo, modelima niko nije ni prišao držeći iglu u ruci. Korišćene su privremene tetovaže svih oblika i veličina.



Izvor: YouTube

Ove tetovaže nisu za svakoga! (FOTO)Šta kažete na ove tetovaže? (VIDEO)Tetovaže štite?
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.