Navijači Marseja skandirali Piksiju protiv Rena

Izvor: Sportski Žurnal, 23.Mar.2014, 00:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači Marseja skandirali Piksiju protiv Rena

Navijači Marseja nisu zaboravili Dragana Stojkovića Piksija, koji je pre tačno 20 godina napustio ovaj klub i otišao u japansku Nagoju.
(FOTO: Olimpik Marsej)
Piksi je izveo početni udarac na meču protiv Rena i pozdravljen ovacijama na „Velodromu“. Pre utakmice je dobio na poklon dres sa brojem deset, a navijačima Marseja su deljene majice sa njegovim likom.
Piksi je ostavio veliki trag u Olimpiku iz Marseja. Bio je zvanično član ove ekipe četiri sezone (1990–1994), ali je realno odigrao polovinu od toga. Veći deo prve sezone je propustio zbog povrede kolena, a drugu proveo na pozajmici u Veroni.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Navijači Marseja ovacijama pozdravili Stojkovića

Izvor: Sportal.rs, 23.Mar.2014

Francuski klub Olimpik iz Marseja učinio je veliku čast legendarnom srpskom fudbaleru Draganu Stojkoviću Piksiju koji je bio specijalni gost bivšeg evropskog prvaka na utakmici sa Renom.

Nastavak na Sportal.rs...

Piksi: Greška je što nisam počeo finale protiv Zvezde, mogao sam da donesem Marseju evropsku titulu!

Izvor: MozzartSport.com, 23.Mar.2014

Posle 11 godina Dragan Stojković Piksi se vratio na Velodrom! Legendarni fudbaler Crvene zvezde i Olimpika iz Marseja stigao je na jug Francuske na poziv bivšeg kluba, koji mu je ukazao čast da izvede početni udarac na meču 30. kola Lige 1 protiv Rena (0:1). Novinari su ga podsetili da je poslednji...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.