Našla je u telefonu svog dečka sliku druge devojke, IZBOLA GA NOŽEM, a sada ima fanove koji traže da bude oslobođena jer je SUVIŠE LEPA

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2019, 07:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Našla je u telefonu svog dečka sliku druge devojke, IZBOLA GA NOŽEM, a sada ima fanove koji traže da bude oslobođena jer je SUVIŠE LEPA

Juka je uhapšena 23. maja ove godine, a tokom hapšenja, smejala se pred fotoreporterima.

Juka Takaoka (21), devojka iz Japana nanela je svom dečku nožem brojne povrede po telu, nakon čega je mirno sela pored njega i sa tragovima krvi na sebi, zapalila cigaretu kao da se ništa nije dogodilo.

Prema izveštajima iz policije, ona je zločin počinila u napadu ljubomore, nakon što je prethodno u telefonu svog partnera pronašla slike druge devojke.

Takaoka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz Tokija u Japanu, bukvalno je iskasapila svog dečka Fobenika Luna. Par koji je zajedno radio u ulici Crvenih fenjera u tokijskoj ulici Kabakidžo, živeo je zajedno, a kako se navodi, Takaoka je bila ljubomorna na devojke koje su flertovale sa njenim momkom.

U jednom od takvih naleta ljubomore i besa, ona je izbola Lunu, a potom zapalila cigaretu i pozvala prijateljicu da joj pokaže fotografiju šta je učinila. Luna je hospitalizovan u teškom stanju, a lekari su mu davali samo 20 odsto šansi da preživi, ali srećom uspeo je da preživi.

Upravo te njene fotografije usijale su društvene mreže, pošto su mnogi smatrali da je suviše lepa da bi bila osumnjičena za ubistvo. Zbog te činjenice, na Instagramu se pojavilo desetak naloga sa njenim fotografijama, a sve to u cilju da joj se pruži podrška.

U svom obraćanju novinarima, Luna je naveo kako misli da je njegova devojka imala prava da ga izbode, kao i da je taj njen čin, poboljšao njegov život.

WARNING: GRAPHIC

A photo of a blood-drenched woman smoking and chatting on her mobile as her boyfriend lies dying behind her has sparked a dark obsession

Story: https://t.co/YxkKi0TlKD#yukatakaoka #anime pic.twitter.com/patGW0tsNh

— Marnie O'Neill (@marnieoneill7) August 26, 2019

Woman stabs male acquaintance at Shinjuku residence Tokyo Metropolitan Police on Thursday arrested a 21-year-old woman for allegedly stabbing a male acquaintance at her residence in Shinjuku Ward (May 23). At around 3:50 p.m., Yuka Takaoka, of no known occupation, allegedly used a kitchen knife to stab the man, aged in his 20s or 30s, in the abdomen inside the fifth-floor residence. The man was transported to a hospital where he remains in serious condition, according to the Shinjuku Police Station. Takaoka, who has been accused of attempted murder, admits to the allegations. “I, too, wanted to die,” the suspect was quoted by police. After the incident, the man used the elevator to descend to the first floor. Takaoka then alerted police. Officers arriving at the scene found the man with two wounds to the abdomen. Takaoka was seated next to him. Police are now investigating the circumstances that led to the incident. #spacia #akichaspacia #yandere #japan #yukatakaoka #takaokayuka #news #berita

A post shared by #spacia (@akicha.s_official) on May 25, 2019 at 7:50pm PDT

Be warned that the second photo contains gore so don’t swipe if you don’t want to see it This woman stabbed a man almost to death and smoked a cigarette covered in his blood and now pathetic losers are trying to get her out of prison because they see her as a cute girl 🤮 I just thought I would help bring attention to this story luckily the man who she stabbed did end up surviving Check the hashtag and you’ll see some of these degenerates making fan art #yukatakaoka #yukatakaokafanart

A post shared by Callumbrowne (@rektbrowne126) on May 29, 2019 at 1:18pm PDT

I stan

A post shared by OFFICIAL FAN ACCOUNT (@yuyuyunofan) on May 29, 2019 at 3:04pm PDT

Okay give me one GOOD reason why you dont have a yuyu shrine in your house

A post shared by OFFICIAL FAN ACCOUNT (@yuyuyunofan) on Jun 18, 2019 at 2:27pm PDT

Yuka Takaoka instagram fotos. pic.twitter.com/c5neGVO4LM

— ؘ (@killergallery) May 27, 2019

#yukatakaoka #yuyuyunochanfan #yuyuyunochan

A post shared by my_waifu_yuka (@my_waifu_yuka) on Aug 28, 2019 at 6:12pm PDT

So yuyus ex bf is out of the hospital now

A post shared by OFFICIAL FAN ACCOUNT (@yuyuyunofan) on Jun 30, 2019 at 10:40pm PDT

- Mislim da je postojao razlog da me izbode. Takođe, zahvaljujući njoj i posao mi je procvetao. Sreo sam i starijeg brata i sestru po prvi put nakon nekoliko godina. Biću veoma srećan ako sa njima ostanem u kontaktu i dalje - rekao je on.

Što se tiče Takaoke, ona je i pored brojnih apela i akcija građana i dalje u pritvoru gde čeka ponovni izlazak na sud. U pokušaju da objasni njenu popularnost, reporter iz Tokija, Kenji Nakano, uporedio je Takaoke sa popularim junacima animea, koji u japanskoj kulturi uživaju visoko mesto.

- Likovi su obično školarci, i s vremenom postaju agresivne ubice. Razlog njene popularnosti na mrežama počiva u ideji da je ona reinkarnacija Iandere, lika iz sveta animea. Takav lik, tipično žensko, pretvara se u ubicu prilikom potrage za ljubavlju – naveo je on.

Prema pisanju lokalnih medija, ona je tokom saslušanja izjavila da je i sama želela da umre nakon što je pokušala da ubije dečka.

- Toliko sam ga volela, nisam mogla da izdržim. Kada sam ga videla krvavog i bez svesti, i ja sam želela da umrem - navodno je rekla ona.

BONUS VIDEO: NEVIĐENA DRAMA! Mladić krenuo da se BACI SA MOSTA - policajac ga uhvatio u poslednjoj sekundi, munjevitom reakcijom spasio život (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.