Najčudnije smrti zbog seksa: Pad sa zgrade, ubistvo pojasom nevinosti ....

Izvor: 24sata, 03.Avg.2014, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najčudnije smrti zbog seksa: Pad sa zgrade, ubistvo pojasom nevinosti ....

Japanski par je na prvoj bračnoj noći usled seksa doživeo srčani udar, dok je Rosa Vela umrla od sepse zbog pojasa nevinosti koji je dobila od svog supruga.

Seks itekako može da bude opasan, što potvrđuje i japanski par koji je 14 godina čekao da "konzumira" svoju vezu. Sači i Tomio Hidaka prve bračne noći su usled seksa oboje doživeli srčani udar i umrli u 34. godini života, piše Maxim.
>> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata <<
Izduvni gasovi

Rumunski fudbaler Mario Bugeanu i njegova devojka Mirela Iancu nisu mogli sa strastima da sačekaju do spavaće sobe, pa su se u seks upustili čim su ušli u garažu. Vodili su ljubav u automobilu koji je sve vreme radio i napunio garažu ugljenik  monoksidom koji ih je na kraju i ubio, piše Wierd Worm.

Smrt zbog pojasa nevinosti

Peruanka Rosa Vela vernost suprugu je skupo platila. On joj je, pre nego što je otputovao na poslovni put, napravio pojas nevinosti od koga je na kraju i umrla. Korodirani pojas uzrokovao je najpre sepsu, a potom i smrt, piše Aintnowaytogo.com.

Strasti na klaviru

Autoerotsko gušenje

Britanac Frenk Barton umro je zbog autoerotskog gušenja. Ovog 85-godišnjaka našli su dva meseca posle smrti sa kapom za kupanje u ustima i "špagom" oko genitalija.

Igranje sa strujom

Mladi bračni par iz Pensilvanije Tobi i Kirsten Tejlor u seksu su koristili električni stimulans, ali 2008. godine su preterali. Tobi je na Kirstenine bradavice stavio štipaljke i spojio ih na struju koja ju je na kraju i ubila, piše Manolith.

Seksi opklada

Rus Sergej Tuganov izgubio je život zbog opklade. On se kladio da će uspeti da zadovolji dve svoje prijateljice u 12 sati dugom seks maratonu. Tuganov je uspeo, ali nekoliko minuta posle toga je umro. Njegovo srce nije izdržalo bočicu vijagre koju je popio, piše The Sun.

Pad sa balkona

Amerikanka Sandra Orelana život je izgubila padom sa zgrade. Ona se 1996. godine našla u hotelu u Los Anđelesu sa preduzetnikom Robertom Li Salazarom i tokom "vrućih igrica" izgubila je ravnotežu i pala preko ograde balkona.

Nastavak na 24sata...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.