Najbizarnija pomagala za lepotu

Izvor: Vesti-online.com, 06.Mar.2012, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najbizarnija pomagala za lepotu

Imate komplekse zbog krivog nosa, ili su vaše bore postale vidljive, a plašite se operacije? Japanski eksperti za lepotu pronašli su način da se postignu efekti plastične hirurgije, ali bez odlaska pod nož. Oni koji su ozbiljno motivisani da postanu mlađi i lepši, mogu to da urade uz pomoć pomalo bizarnih pomagala za lepotu koji su dostupni na "Japan Trend Shopu".

"Eye Slack Haruka", "Beauty Lift High Nose", "Pupeko >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Anti-Aging Mouthpiece" samo se neke od spravica koje su u Japanu postale prvi hit za ulepšavanje. Nosni ispravljač poznatiji kao "Hana Tsun" ili "Hana Twin Nose" napravljen je tako da dva silikonska držača za nozdrve pomažu da podignete nos i dobijete savršen profil.

Ime potiče od reči "hana" koja u prevodu sa japanskog znači nos i "tsun" što znači "podići uvis" što je, kako tvrde pronalazači ove spravice najbitnije kako bi se dobio idealan oblik nosa. "Japan Trend Shop" garantuje da stavljanjem ovog gedžeta jednom dnevno na 20 minuta u nos jeste dovoljno da se dobije savršen profil.

I to nije sve! Pogledajte kako funkcionišu i kakav efekat imaju ostali proizvodi iz lepeze sprava za ulepšavanje... "Face Slimmer Exercise Mouthpiece" omogućava da dobijete efekat punijih usana bez injekcija i ubrizgavanja silikona. Potrebno je da ga koristite jednom dnevno kako biste trenirali mišiće usana i podigli ih.

"Eye Slack Haruka" kreiran je tako da pomoću vibracija čija se jačina može podešavati, smanjite bore i podočnjake na najosetljivijem delu ženskog lica. "Facial Lift At Once Face Trainer" se koristi tako što se stavljenjem usne podešava jačina kojom će vibrirati i proizvođači tvrde da se tako postiže idealan mladalački ten i zategnutost celog lica.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.