NOVAK NIJE JEDINI: I Simon se žalio na nemoguće uslove za igru u Tokiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jul.2021, 18:36

NOVAK NIJE JEDINI: I Simon se žalio na nemoguće uslove za igru u Tokiju

Francuz eliminisan već u prvom kolu.

Francuski teniser Žil Simon još jedan je teniser koji se požalio na loše uslove kada je u pitanju teniski turnir na Olimpijskim igrama u Tokiju. Prvi favorit za zlato Novak Đokoivć takođe se posle prvog kola oglasio zbog velike vrućine i vlage u Tokiju, čak i predložio promenu termina za prve mečeve dana, ali organizatori nisu reagovali.

Sada se oglasio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Simon koji je takmičenje na Olimpijskim igrama završio već u prvom kolu porazom od Egora Gerasimova.

 - Brutalno je što za promenu strana imamo minut. Voleo bih organizatore da vidim kako je to imati jednominutnu pauzu na 40 stepeni - rekao je Simon. - Za oporavak je potrebno više. Noge više rade, a puls posle relija raste. Vrti ti se u glavi. Igramo kao roboti, bespomoćni smo.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Milica Ristić, devojka Nikole Rađena

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.