NINA ODUŠEVILA SRBIJU: Daću sve od sebe da osvojim medalju

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2021, 08:27

NINA ODUŠEVILA SRBIJU: Daću sve od sebe da osvojim medalju

Srpska bokserka se plasirala u polufinale.

Nina Radovanović, srpska bokserka plasirala se u četvrfinale Olimpijskih igara u Tokiju. Nina je u muva kategoriji do 51 kilograma i pobedila je Orvelju Havjarimanu iz Burundija u osmini finala.

- Nisam bila kako sam želela da budem. Želela sam čistiju borbu, ali pobeda je uvek važna. Nadam se u sledećem meču biti bolje - rekla je posle meča Nina koja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << će u četvrtfinalu (nedelja, 4.15 časova po srednjevropskom vremenu) boksovati sa Hsjao Ven Huiang. Devojka iz Tajvana je takođe jednoglasno (5:0) dobila meč osmine finala, protiv Italijanke Đordane Sorentino.

S obzirom da u boksu nema meča za treće mesto, odnosno da se poraženima u polufinalu automatski dodeljuju dve bronze, to će praktično značiti da će Nina taj meč boksovati za medalju. A do pre samo nekoliko nedelja nije se znalo da li će putovati u Japan...

- Bio je mali strah pred polazak jer nisam znala kako će sve da bude. Sada je lakše kad sam prošla dva kruga. Isplatio se rad cele godine. Velike je stvar štom sam stigla do četvrtfinala, ali neću da stanem tu, daću sve da osvojim medalju -  dodala je Nina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bokserka Nina Radovanović u četvrtfinalu Olimpijskih igara

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Jul.2021

Srpska bokserka Nina Radovanović plasirala se u četvrtfinale Olimpijskih igara, pošto je danas ubjedljivo savladala Ornelu Havjarimanu iz Burundija.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Neću se zaustaviti

Izvor: Danas, 29.Jul.2021

Bokserka Nina Radovanović plasirala se u četvrtfinale Olimpijskih igara u Tokiju posle pobede nad Ornelom Havjarimanu iz Burundija 5:0, a za plasman u polufinale i obezbeđenu bronzanu medalju boriće se protiv Huanh Hsio-Ven iz Kineskog Tajpeha, koja je takođe sa 5:0 savladala Italijanku Ðordanu...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.