NEVEROVATNO: Nećete verovati gde su pustili reklamu za ovu video igru

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2019, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEVEROVATNO: Nećete verovati gde su pustili reklamu za ovu video igru

Očekuje se kolaps...

-Nažalost, sutra očekujemo potpuni kolaps. Padavine sa severoistoka će dovesti do problema u transportu leševa, dovešće i do starenja kože i automobila, čak i odeće!-

Ogranak Playstationa za Poljsku fanovima kompjuterskih igara pripremio je prilično zanimljivu promociju igre Death Stranding.

Najpopularniji poljski voditelj vremenske prognoze Tomaš Zubilevič, u posebno napravljenom videu, predstavio je gledaocima vremensku prognozu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za svet koji je kreirao japanski dizajner video igara Hideo Kodžima.

Zubilevič prognozu počinje pričom o "divnom sunčanom vremenu na prelepim planinama", da bi potom nastavio:

'Nažalost, sutra očekujemo potpuni kolaps. Padavine sa severoistoka će dovesti do problema u transportu leševa, dovešće i do starenja kože i automobila, čak i odeće!

Radnja igra Death Stranding, objavljene je 8. novembra, dešava se u svetu koji je misteriozno transformisan posle serije atomskih eksplozija, što je rezultiralo nestankom velikog dela ljudske rase. Oni koji su uspeli da prežive, kriju se u podzemnim skloništima raštrkanim širom Amerike.

Poslednja nada čovečanstva je Sem Porter Bridžis, neustrašivi kurir koji obavlja važne isporuke između skloništa, ali radi i na stvaranju mreže kojom će ponovo ujediniti desetkovanu Ameriku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.