NEMA SPAVANJA: Ivana napada ZLATO u Tokiju, kreću rvači i bacači kugle

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2021, 18:11

NEMA SPAVANJA: Ivana napada ZLATO u Tokiju, kreću rvači i bacači kugle

Biće uzbudljivo.

Srpski tim imaće osmoro takmičara u utorak, 11. takmičarskog dana na Olimpijskim igrama u Tokiju. Najveća pažnja usmerena je ka Ivani Španović, koja napada zlato u skoku udalj.

Derbi četvrtfinala Olimpijskih igara odigraće Španija i američki drim tim u utorak rano ujutru, u 06.40. Pokazalo se da Amerikanci nisu nepobedivi, a videćemo hoće li Furija to iskoristiti. Kvota na Špance >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je 6,45, a na SAD 1,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Španija - SAD.

Španovićeva je imala najbolji rezultat u kvalifikacijama (7 metara) i sa velikim samopouzdanjem čeka borbe za medalju u nadi da će popraviti rezultat sa Igara iz Rio de Žaneira 2016. kada je bila bronzana. Finale skoka udalj počinje od 3 časova i 50 minuta.

Prethodno ćemo pratiti još jednu srpsku atletičarku – Mariju Vučenović, koja od 2.20h startuje kvalifikacije u bacanju koplja.

U 2.37h na programu je polufinale K1 na 200 metara u kojem učestvuje kajakašica Milica Novaković. U 3h je trka K1 na 1000 metara u muškoj konkurenciji. Srbiju u njoj predstavlja Bojan Zdelar.

Utorak je zakazan i za borbe rvača grčko-rimskim stilom. Mate Nemeš se bori u osmini finala kategorije do 67 kilograma protiv Nemca Franka Šteblera, a Zuraba Datunašvilija čeka okršaj sa Ukrajincem Žanom Belenjukom u osmini finala kategorije do 87 kilograma. Obe borbe su od 4:30h.

Dan zatvaraju bacači kugle. Armin Sinančević u 12.15 počinje kvalifikacije, dok će Asmir Kolašinac na teren u 13:40 časova.

🙌 Sa nestrpljenjem očekujemo naredni dan i nastupe olimpijaca #TeamSerbia!

🤞Idemo, do pobede i novih medalja!#JedanTimIstiCilj #ZaSrbiju #Tokyo2020 @ekoserbia pic.twitter.com/MyXtRq3oRv

— Team Serbia (@OKSrbije) August 2, 2021

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.