MotoGP: Markes već u Japanu postao šampion

Izvor: AutoBlog, 16.Okt.2016, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MotoGP: Markes već u Japanu postao šampion

Vozač Repsol Honde Mark Markes trijumfom na Velikoj nagradi Japana osvojio je svoju treću titulu u kraljevskoj klasi, a petu u karijeri, tri trke pre kraja sezone. Markes je titulu obezbedio već na stazi „Tvin Ring Motegi“ zahvaljujući odustajanju vozača Jamahe Valentina Rosija i Horhea Lorenca. Drugo mesto u Japanu zauzeo je Andrea Doviciozo na Dukatiju, dok se na trećem stepeniku pobedničkog postolja našao vozač Suzukija Maverik Vinjales. Mladi Španac je na stazi na kojoj ranije nije trijumfovao u kraljevskoj klasi došao do pete pobede ove sezone, a 55. ukupno, posle vođstva tokom veće dele trke. Od trenutka kada je u trećem krugu pretekao Lorenca za prvo mesto i nije se osvrtao, dok je iza njega vođena velika...
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Markes osvojio novu titulu u Moto GP-ju

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Okt.2016

Španski motociklista Mark Markes pobedio je danas na trci u Japanu i tako obezbedio titulu u Moto GP šampionatu...Markes je u Japanu bio brži za 2,992 sekunde od Andree Dovicioza i zabeležio petu uzastopnu pobedu...On je svoju treću šampionsku titulu obezbedio tri trke pre kraja sezone.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.