Moto GP: Otkazana i Velika nagrada Japana

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Jun.2020, 12:21

Moto GP: Otkazana i Velika nagrada Japana

Ovogodišnja trka Moto GP šampionata u Japanu, koja je trebalo da se održi 19. oktobra, otkazana je danas zbog pandemije koronavirusa.

"Situacija u Japanu i Evropi je nepredvidiva. Kao rezultat naših razgovora sa Dornom, složili smo se da nemamo drugog izbora osim da otkažemo Veliku nagradu Japana", naveli su organizatori.

Prvih 11 trka Moto GP šampionata je odloženo ili otkazano, a iz kompanije Dorna, koja promoviše Moto GP, nadaju se da će sezona >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << početi u julu u Heresu.

"Moto GP porodica naporno radi na pokretanju trkačke sezone i održavanju što više događaja na najsigurniji način. Organizatori trka su odlučili da Moto GP do sredine novembra ostane u Evropi i da održimo što više evropskih trka", rekao je izvršni direktor Dorna Sportsa Karmelo Espelta.

"Događaji na drugim kontinentima, ako je to uopšte moguće, bili bi zakazani od sredine novembra što bi bilo isuviše kasno da bi se održala Velika nagrada Japana", dodao je on.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MotoGP vesti

Izvor: AutoBlog, 01.Jun.2020

Nema ni Velike nagrade Japana Kako prenosi Sport Klub, posle niza trka koje su otkazane ove sezone, Dorna je obavestila da svetski šampionat u motociklizmu neće posetiti ni stazu Motegi u Japanu. Dorna je zajedno sa ostalim nadležnima odlučila da otakže Veliku nagradu Japana. Pandemija koronavirusa...

Nastavak na AutoBlog...

Moto GP: Otkazana i VN Japana

Izvor: B92, 01.Jun.2020

Ovogodišnja trka Moto GP šampionata u Japanu, koja je trebalo da se održi 19. oktobra, otkazana je zbog pandemije koronavirusa..."Situacija u Japanu i Evropi je nepredvidiva. Kao rezultat naših razgovora sa Dornom, složili smo se da nemamo drugog izbora osim da otkažemo Veliku nagradu Japana",...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.